Rehabkoordinator

Psykiatriska kliniken, Värnamo

Värdesätter du en trivsam, utvecklingsinriktad och kreativ arbetsplats?

Vi söker

Vi förstärker nu insatserna gällande stöd för återgång i arbete eller annan sysselsättning för våra patienter som har en pågående sjukskrivning genom att satsa på ytterligare en tjänst som rehabkoordinator. Vi söker dig som har lämplig utbildning inom hälso- och sjukvårdssektorn. Det är positivt om du har erfarenhet av att jobba som rehabkoordinator och har fått utbildning på området. B-körkort fordras för tjänsten.

Vi erbjuder dig


Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Som rehabkoordinator arbetar du enligt regionens uppdragsbeskrivning med att underlätta återgång i arbete samt att förebygga och optimera sjukskrivning ur ett patientperspektiv. Du har många interna och externa kontakter med läkare, arbetsgivare och myndig­heter. Tillsammans med övriga rehab-koordinatorer ansvarar du för att utveckla arbetet kring sjukskrivning, rehabilitering och team-samverkan. Verksamhetschefen har det över­­gripande ansvaret.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i din roll krävs att du är noggrann och ansvarsfull. Du är intresserad av utveckling och vad som händer i omvärlden. Du bemöter patienterna med både respekt och energi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om arbetet som rehabkoordinator är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann Lund, tfn 072-525 84 05 eller enhetschef Marianne Frick, tfn 010-244 97 20. Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Rehabkoordinator Tillbaka till lediga jobb