Vårdutvecklare

Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker nu en vårdutvecklare till Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Nyfiken på att få vara en betydande del av vår kliniks utveckling? Läs mer här! #sverigesviktigastejobb

Vi söker

Vi söker dig som har intresse av verksamhetsutveckling och som vill ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi ser att du har relevant vårdutbildning, till exempel som sjuksköterska, och erfarenhet av den typ av kliniskt arbete som utförs på vår klinik. Tjänsten är tillsvidare på heltid, 80% som vårdutvecklare och 20% kliniskt. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande roll där du får chans att jobba med både kvalitet och utveckling. Du får vara del i en utvecklingsintensiv verksamhet omgiven av drivna och duktiga kollegor. Hos oss får du arbeta på en klinik där vi har ett gott samarbetsklimat och värnar om teamarbete. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som vårdutvecklare verkar du för att utveckla klinikens omvårdnadsarbete och fungerar som en länk mellan klinikens olika yrkesgrupper. Du leder processarbeten på kliniken, arbetar med journalgranskning i samband med klinikens processer och deltar i patientsäkerhetsarbete och MPG medicin.

Du representerar även kliniken i sjukhusgemensamma omvårdnadsgrupper.
Utöver detta deltar du även i sjukhusövergripande processarbeten och arbetar med att utveckling av journaldokumentation i Cosmic till klinikens behov och förutsättningar. Som vårdutvecklare ansvarar du även för omvärldsbevakning och utveckling inom omvårdnadsområdet och driver, på uppdrag, utvecklingsfrågor med övriga medicinkliniker inom länet. 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas här hos oss så är du en person som tar initiativ - du tycker det är kul att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Du känner dig bekväm med att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheter i förändringar. Du har lätt för att anpassa din kommunikation och för att skapa engagemang och delaktighet hos andra. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av patientsäkerhetsarbete är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor vänligen hör av dig till Eva-Lena Enell, verksamhetschef för Medicinkliniken Länssjukhuset Ryhov, 010-242 63 44, eller Anette Elmquist, biträdande verksamhetschef Medicinkliniken, 010-242 33 37.

Sista ansökningsdag är den 15 mars 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdutvecklare Tillbaka till lediga jobb