Tandhygienist, Sävsjö Folktandvård

Sävsjö Folktandvård

Vi erbjuder dig en varierande vardag på en trivsam arbetsplats. Vi tar god hand om våra patienter och utför alla typer av behandlingar.  Alla är med och bidrar till klinikens utveckling och framtid genom nya idéer och arbetssätt. Vi tycker det är roligt med nya medarbetare och är alla engagerade i din introduktion. Hos oss finns förutsättningar för dig att växa och utvecklas i din roll.

 

Vill du veta mer om oss? Välkommen in på Jobba på Sävsjö Folktandvård.

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, treårig utbildning är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av yrket eller av annat vårdyrke ser vi det som positivt. Vi ser gärna att du har datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4. För tjänsten krävs körkort. 

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.  

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag. Här kan du läsa mer om regionens övriga förmåner.  

Det här får du arbeta med

Som tandhygienist arbetar du med all tandvård till barn och vuxna som ingår i tandhygienistens kompetensområde. Även sterilarbete och assistans kan förekomma. 

För att du ska trivas hos oss

Du känner dig trygg i din yrkesroll, trivs med patientkontakt och värdesätter gott samarbete med såväl patienter som kollegor. På ett lyhört, och tillmötesgående sätt gör du vad du kan för att våra patienter ska få en professionell och god upplevelse av sitt besök hos oss. Du arbetar gärna själsvständigt och kan på ett strukturerat sätt planera, organisera och prioritera ditt arbete. I övrigt är du är flexibel och har god förmåga att anpassa dig om omständigheterna förändras under dagen. 

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Anna Abelsson eller klinikkoordinator Katarina Carlsson 010-243 87 08.

Sista ansökningsdag är den 4 mars 2020. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag. 

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Sävsjö Folktandvård Tillbaka till lediga jobb