Skötarvikarier

Psykiatriska kliniken, Jönköping

Utbildar du dig till ett människovårdande yrke och dessutom drivs av att hjälpa människor? I så fall kan vi på psykiatriska kliniken i Jönköping erbjuda dig timvikariat som outbildad skötare under din utbildningstid, välkommen med din ansökan!  

Psykiatriska kliniken Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är en av länets största kliniker med omkring 400 medarbetare inom olika mottagningar. Här finns möjlighet att utvecklas inom flera olika områden på en klinik med framåtanda och nytänk!  

Mer information om Psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här.

Vi söker

Vi söker dig som utbildar dig till ett människovårdande yrke och som vill arbeta extra inom den psykiatriska heldygnsvården.

Tjänsterna avser timvikariat där du har möjlighet att arbeta utefter dina önskemål och verksamhetens behov. Arbetsmöjligheter är fördelat på hela året med goda möjligheter att arbeta under hela eller delar av sommaren. Du kommer att få introduktion och inskolning till arbetet som skötare inom heldygnsvård.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en organisation som ständigt utvecklas. Vi hoppas att du vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och utveckla vården för personer med behov inom det psykiatriska området.

Här kan du arbeta 

Slutenvårdens enheter består av 5 avdelningar och en akutmottagning;

PIVA- PIVA är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med 16 platser fördelat på 2 enheter en PIVA del med 6 platser och en akutpsykiatrisk avdelning med 10 platser. Detta är en länsavdelning med hela länet som upptagnings område.

Avd C- Rättspsykiatrin i Jönköpings Län är centrerad till Länssjukhuset Ryhov. Vi har 12 vårdplatser samt en öppenvårdsenhet som arbetar mot hela länet.

Avd E- Beroendevårdens slutenvårdsavdelning. Länsresurs(arbetar mot 13 kommuner) med 16 vårdplatser. Akutavdelning med dygnet runt intag. Medicinsk avgiftning för patienter med alkohol-, narkotika och/eller läkemedelsberoende. Förutom medicinsk avgiftning erbjuder vi motivationsarbete och Nada akupunktur. Vi erbjuder alla patienter etablering av öppenvårdskontakt alternativt återknyta till redan befintlig.

Avd F och H – Är två slutenvårdsavdelning med 16 vårdplatser vardera som tar emot patienter från 18 år och uppåt med varierad psykiatrisk problematik. Hos oss har patienterna tillgång till behandlingsformer som stödjande samtal, läkemedelsbehandling, ECT-behandling, öron akupunktur, beröringsmassage mm.

PAE- består av en akutmottagning och ett mobilt team. På mottagningen arbetar vi med telefonrådgivning, bedömning och prioritering av akutpatienter. Psykiatriska vårdjouren arbetar med hög tillgänglighet i patientens vardag. Huvudarbetsuppgifter här är bedömningar via telefon eller hembesök. Båda teamen har ett stort kontaktnät, både inom kliniken och på sjukhuset, men även externt med t ex. polis, räddningstjänst och socialtjänst. En viktig del i arbetet är att hålla en god servicenivå för patienter och samarbetspartners

För att du ska trivas hos oss

Har du förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är trygg som person och har mod att agera i pressade situationer. Vidare är du lugn, nyfiken, nytänkande, har en öppenhet för samarbete och brinner för att skapa en god stämning samt att hjälpa andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef, Kalle Forsman, 010-242 33 79. Ange i ansökan om det är någon speciell enhet du är intresserad av att arbeta på.

Sista ansökningsdag är den 31 maj men ansökningar tas emot och fördelas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Skötarvikarier Tillbaka till lediga jobb