Tandhygienist, Vråen Folktandvård Värnamo

Vråen Folktandvård Värnamo

Välkommen till en glad, trivsam och prestigelös klinik. Vi trivs tillsammans och har en bra blandning av både åldrar och yrkesgrupper.

På kliniken samarbetar vi över yrkesgränserna och hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra i en varierande vardag. Just nu söker vi en tandhygienist att ingå i vårt team! Välkommen att söka till oss på Vråen Folktandvård, Värnamo!

Lär känna kliniken genom att besöka vår webbsida Jobba på Vråen Folktandvård.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Om du har en treårig utbildning eller tidigare erfarenhet som tandhygienist är det meriterande. Vi ser även positivt på erfarenhet från andra vårdyrken.

Du har god datorvana och vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet T4. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi ser gärna att du har körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är ett vikariat under 12 månader med möjlighet till förlängning. Start sker den 1 maj eller enligt överenskommelse. 

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning.
Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag samt ett flyttbidrag till dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandhygienist hos oss utför du all tandvård till barn och vuxna som förekommer inom tandhygienistens kompetensområde. Du arbetar självständigt och tar ansvar för patientens behandling. Din uppgift är att bemöta och behandla barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt.

På kliniken hjälps vi åt i det dagliga arbetet vilket gör att även handledning av studenter och viss assistans kan vara en del av tjänsten. Du trivs med att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandsköterska för att säkerställa att era patienter får det bästa omhändertagandet.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du precis som vi värdesätter gott samarbete. Du är självständig i ditt arbete och har mod att agera efter egen övertygelse. I mötet med patienter är du lugn och tillmötesgående, och du anstränger dig för att leverera lösningar.

Du har en god struktur i ditt arbete och planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter väl. Noggrannhet och kvalitet är viktigt för dig.

Detta värderar vi högt

Vill du veta mer om oss? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kring tjänsten kontakta klinikchef Daniel Blomgren 010-244 81 65 eller klinikkoordinator Marita Helgesson 010-244 81 68.
Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020. Välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Vråen Folktandvård Värnamo Tillbaka till lediga jobb