Psykolog

Psykiatriska kliniken, mottagning 2, Värnamo sjukhus

Vill du vara med i en spännande utvecklingsfas på ett av Sveriges bästa sjukhus? Detta är jobbet för dig som värdesätter en trivsam och utvecklingsinriktad arbetsplats med möjlighet till flexibla arbetssätt och lösningar. Välkommen!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som vill utvecklas tillsamman med oss på vår utrednings- och behandlingsmottagning, mottagning 2. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett givande och varierat arbete på en klinik som just nu befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Hos oss har du goda möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning inom din profession.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Som psykolog arbetar du självständigt med utredning och behandling. Samtidigt är du en del i ett teamarbete med andra yrkesgrupper i både öppen och slutenvård. Ungefär hälften av din arbetstid ägnar du åt utredningar och resterande tid åt psykologisk och psykoterapeutisk behandling. 
 
Vår klinik har en tradition att ligga i framkant när det gäller implementering av nya behandlingssätt. Vi arbetar efter evidensbaserade metoder och har en positiv inställning till forskning och utvecklingsarbete. Hos oss finns de flesta terapiformer representerade exempelvis KBT, PDT, IPT med flera.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tänker vi att du är en person som är van vid att jobba självständigt och duktig på att planera och organisera ditt arbete. I ditt arbete är du initiativtagande och kvalitetsmedveten varpå du agerar utifrån verksamhetens bästa. Att du är flexibel i ditt arbetssätt är något vi värdesätter. Vidare har du ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi tror också att du har en hög empatisk förmåga utan att för den delen göra avkall på din professionalism.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga till engagemang, öppenhet och framåtanda! 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef/psykolog Marianne Frick, 010-244 97 20.

Sista ansökningsdag är 2 mars men intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb