Vårdadministratör/receptionist

Råslätt vårdcentral

Vi söker dig som vill arbeta som vårdadministratör/läkarsekreterare alternativt receptionist hos oss på Råslätts vårdcentral i sommar! 

Vi söker 
Vi söker dig som är vårdadministratör/läkarsekreterare eller receptionist. I din bakgrund finns en vårdadministratörsutbildning eller ­motsvarande utbildning. Det är meriterande­ om du har erfarenhet inom journalsystemet Cosmic. Du har goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Tjänsten är ett sommarvikariat från juni till augusti. Tidsperiod och sysselsättningsgrad kan diskuteras utifrån dina önskemål. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare på Råslätts vårdcentral ingår du i ett team som består av 45 glada och engagerade personer, där ömsesidigt förtroende och respekt är en av våra grundpelare. Hos oss får du vara med och utveckla primärvården samt bidra till en rättvis och säker vård för alla. Här arbetar flera olika professioner.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Vi ger dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter.

Det här får du arbeta med
Hos oss kommer du att vara en viktig del i vårdcentralens övergripande uppdrag, att ge god och säker vård och service till vårdcentralens patienter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara medicinsk dokumentation, receptionsarbete samt övriga vårdadministrativa uppgifter.  

Detta värderar vi högt
Du är utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare eller har erfarenhet som receptionist. Vårdadministratörsstudenter kan arbeta som läkarsekreterare efter 1 års studier. Läkarstudenter kan arbeta som läkarsekreterare, individuell prövning.
Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av arbetsglädje, engagemang, dialog och trivsel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Maria Ericson, tfn 010-242 37 08.

Sista ansökningsdag är 2020-03-15. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör/receptionist Tillbaka till lediga jobb