Sjuksköterska

Tranås vårdcentral

Nu söker vi vår nya kollega till vår vårdcentral i Tranås!

Vi söker
En av våra sjuksköterskor går i pension så nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska som vill arbeta med oss på Tranås vårdcentral! Vi har i uppdrag att ge den bästa vården nära patienten där primärvården ska vara basen i hälso- och sjukvården. Vårdcentralen är en attraktiv och välfungerande vårdcentral som växer hela tiden. Vi hjälps åt, har roligt tillsammans och finns i toppenfina lokaler. Körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning eller anställning enligt överenskommelse på heltid. Ett stimulerande och omväxlande arbete nära patienten. Nära samarbete med övriga yrkesgrupper på vårdcentralen. Individuell kompetensutveckling. Fina och nyrenoverade lokaler.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med telefonrådgivning, sköterskemottagning, vår Lättakut som är en drop-in verksamhet där du själv tar hand om patienten eller triagerar till rätt vårdnivå. I telefonrådgivningen handlar det främst om rådgivning och bokning. Mottagningsarbetet består av många delar: att möta patienter som kommer till planerad eller akut mottagning och arbete inom egen spetsfunktion. Vi är öppna för att ta tillvara dina kunskaper, intresseområden och önskemål. Viss tjänstgöring på Närakuten i Eksjö förekommer tillsammans med kollegor från Tranås vårdcentral.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet kräver att du är självgående och har förmågan att kunna ta egna beslut gällande behandling. Att du självständigt kan strukturera och planera ditt arbete. Vi tror att du värderar och månar om ditt samarbete med andra och är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och är välvilligt inställd till framtidens utveckling och nya arbetssätt. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga, är flexibel och har ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till enhetschef Jenny Nilsson, 010-243 96 83, 0706-32 44 67. Fackliga företrädare från vårdförbundet är Kristina Bergholtz, 072-5458538.

Sista ansökningsdag är söndagen den 4 mars 2020. Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde efter överenskommelse.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb