Sjuksköterska

Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov

Kvinnoklinikens vision är ”Ständigt bättre tillsammans - för ett bra liv”.
Vårt uppdrag är patientsäker diagnostik, behandling och vård vid gynekologiska sjukdomar graviditet, förlossning med eftervård, och prevention inom ämnesområdet obstetrik och gynekologi.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet. Har du erfarenhet av omvårdnadsarbete vid gynekologiska sjukdomar eller mottagningsarbete är det meriterande. Tjänsten är ett vikariat på 1 år och 6 månader, på heltid. Tillträde kommer att ske enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. Som anställd inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner. 
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär att du kommer arbeta som sjuksköterska på den gynekologiska vårdavdelningen. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning samt kan det innebära att arbeta processinriktat för att utveckla vården.
Arbetet utförs i nära samarbete med läkare, barnmorskor, undersköterskor och vårdadministratörer, samt kontakt med andra enheter inom regionen och samordning med kommunen.

Vi ser att du i din sjuksköterskeprofession vill arbeta för att ge god vård till patienter på vår gynekologiska vårdavdelning. Framöver kan nya uppgifter tillkomma eller förändras då kliniken hela tiden strävar efter att använda kompetens på rätt sätt och har ett stort fokus på utveckling. Tjänsten innebär rotation, det vill säga arbete på dygnets alla timmar, såväl dag som kväll, natt och helg.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du är självgående och stabil. Du strukturerar din arbetsdag och tar ansvar för dina uppgifter. Du är en person som ser möjlighet i förändringar, arbetar bra tillsammans med andra och har förmåga att sätta dig in i andra personers perspektiv. I ditt arbete är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Katarina Böwing 010-242 14 10, Maria Jabeskog 010-242 14 24 och Josefina Odenströmer 010- 242 14 32. Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb