Arbetsterapeut

Bra Liv Hälsan 1

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som vill ha ett varierande arbete! Tjänsten är tillsvidare och sysselsättningsgraden är på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som arbetsterapeut. Vi arbetar nära varandra i alla yrkeskategorier på vårdcentralen för att ge våra patienter bästa möjliga vård. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut tillhör du vår psyko-sociala team. Ditt ansvarsområde är relaterat till alla de vardagliga aktiviteter som människor gör, men också till de aktiviteter som av olika anledningar är svåra att utföra. Som arbetsterapeut på vårdcentral får du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning såsom handrehabilitering, smärta- och stresshantering, aktivitetsbedömningar och demensutredningar i team. Behandlingar sker i form av enskilda patientmöten samt i grupp.

För att du ska trivas hos oss

Arbetsuppgifterna kräver att du tar egna initiativ och kan planera och genomföra arbetet självständigt. Samtidigt behöver du samarbeta väl med dina kollegor, och ha ett gott bemötande gentemot alla du möter i din roll. Du behöver också vara flexibel för att lätt kunna anpassa dig till ändrade omständigheter.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Har du erfarenhet av primärvård och/eller grundutbildning i handrehabilitering så är det något vi värderar som meriterande för tjänsten. Vi ser det även som meriterande om du har REDO utbildning eller utbildning i smärta/stresshantering.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 2 mars. Vid frågor kontakta verksamhetschef Ann Vikström på telefon 010-242 54 11.  

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb