Sjuksköterska/Distriktssköterska

Bra Liv Hälsan 1

Vi söker

Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom primärvård, för tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hälsan 1 är en välfungerade och hälsofrämjande vårdcentral. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Vi eftersträvar en självklar samverkan mellan olika professioner för att nå det bästa resultatet för patienten.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat mottagningsverksamhet och telefonrådgivning.  Du får ta ett individuellt ansvar för att göra korrekta bedömningar och behandlingsinsatser, men du arbetar också tillsammans med övriga på vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss

Vårt arbete präglas av teamarbete därför är egenskaper som god samarbetsförmåga, engagemang och gott bemötande en förutsättning. Det är också viktigt med flexibilitet som handlar om en förmåga till omställning i arbetssätt och metodik utifrån situation, samt kunna hålla flera patientflöden igång parallellt. Du behöver också kunna göra självständiga bedömningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa vårdenhetschef Dina Slatina Atovic , 010-242 54 12 . Sista ansökningsdag är den 29 februari. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Sjuksköterska/Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb