Kurator

Rehab Tranås Vårdcentral Bra Liv

Vill du bli en del av vårt psykosociala team? Nu söker vi en ny kollega till vårt härliga gäng på Tranås vårdcentral!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad socionom eller har motsvarande utbildning för tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som kurator men det är inget krav. Har du grundläggande psykoterapiutbildning, KBT, ser vi det som en merit.

Vi erbjuder dig

Tranås vårdcentral är en attraktiv och välfungerande arbetsplats. Här finns en framtidsanda som gör att vi ständigt arbetar med förbättringar och utveckling för att tillsammans bidra till bästa möjliga hälsa för invånarna! Hos oss får du ett varierat, omväxlande och spännande arbete. Du får ett nära samarbete med flera andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

På Tranås vårdcentral kommer du att vara en del i ett välfungerande personalteam med god arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler. Du erbjuds även regelbunden handledning och möjlighet till kompetensutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att behandla vuxna patienter med psykosocial problematik där du kommer bedöma, utreda och behandla lättare till medelsvår psykisk ohälsa. Vårt mål är tidiga insatser och hög tillgänglighet. I din roll kommer du ingå i vårt psykosociala team tillsammans med kurator och psykologer och du kommer även ha ett nära samarbete med andra professioner på vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är lugn, trygg och lyhörd och som stimuleras av att arbeta med komplexa frågor och som har ett genuint intresse av att hjälpa och stötta andra och hitta lösningar. Vi ser gärna att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du har förmågan att planera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt. Du är mån om ett gott samarbete med kollegor och ledning genom att ha ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Vi vill alltid utvecklas och bli bättre och ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till nya idéer och förbättringsförslag, kompetensutveckling och kreativa lösningar!

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta enhetschef Catharina Vik Söderström, tel. 0140- 697 34. Sista ansökningsdag är den 29 februari 2020.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb