Psykolog

Ungdomsmottagningen i Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog till Ungdomsmottagningen i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi erbjuder dig

Ungdomsmottagningen i Jönköping består av en trevlig och positiv arbetsgrupp (tycker vi) med jämn fördelning mellan medicinsk och psykosocial personal. På mottagningen arbetar olika professioner såsom fyra barnmorskor, tre kuratorer, två psykologer och en sjuksköterska.
Ungdomsmottagningens personal har regelbunden handledning av extern handledare.
Mottagningen är HBTQ-diplomerad och vi arbetar löpande med att uppmärksamma oss själva på våra egna värderingar och förhållningssätt.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som psykolog på Ungdomsmottagningen kommer du att arbeta med att stödja och behandla ungdomar med psykiska och psykosociala svårigheter. Ungdomarna du kommer att träffa är mellan 13 och 22 år.
Du kommer även att vara med och utveckla och delta i mottagningens utåtriktade och förebyggande arbete tillsammans med dina kollegor.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du har intresse av och gärna erfarenhet av att arbeta med unga. Vi tänker att du är bevandrad i utvecklingspsykologi och har ett salutogent synsätt. Sexologisk kompetens är meriterande. 
Vi tror att du är en person som tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att skapa ett gott samarbete med dina kollegor och andra samarbetspartners.
Flexibilitet och anpassningsförmåga är användbara egenskaper i arbetet på Ungdomsmottagningen. Vi uppskattar om du är kreativ och har ett nytänkande som du vågar föra in i verksamheten. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anette Magnusson, 010-242 98 82. Sista ansökningsdag är den 15 mars 2020. Urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb