Distriktssköterska/sjuksköterska

Eksjö vårdcentral Mariannelund filial

Kom och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker
Nu söker vi i Mariannelund dig som är utbildad sjuksköterska med körkort B som brinner för att ge dina patienter bästa möjliga vård! Är du vidareutbildad distriktssköterska ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder dig
Att arbeta hos oss innebär att ingen dag är den andra lik, arbetet som sjuksköterska här är omväxlande, roligt och utvecklande! Du får personlig kompetensutveckling och det finns goda möjligheter att delta i förbättrings- och utvecklingsarbeten. Utifrån din kompetens och ditt intresseområde finns möjlighet att arbeta inom egen spetsfunktion/mottagning. På vår arbetsplats kommer du vara en viktig del i vårt team där vi har ett nära samarbete mellan våra olika professioner med korta beslutsvägar. Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Hos oss kommer du att arbeta med egen mottagning, telefonrådgivning och triagering till rätt vårdnivå. Arbetet är främst på dagtid, viss kvälls-och helgtjänstgöring på Närakuten i Eksjö ingår. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring och därför kommer din kompetens och ditt engagemang bli en värdefull resurs för oss och för våra patienter.

För att du ska trivas hos oss
Ditt främsta intresse och engagemang ligger i mötet med människor där du alltid är mån om att ge ett gott bemötande. Vi ser även att du är samarbetsinriktad, flexibel, kommunikativ och har förmåga att se helheten i vår verksamhet. Vi tror att du är trygg och stabil i din yrkesroll, där du på ett självständigt sätt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du ser arbete med ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete där du är nyfiken och intresserad av nya rutiner och arbetssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Här är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid. Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Susanne Nilsson, tfn 010-24 389 60.

Sista ansökningsdag är den 2020-04-12. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb