Specialist i allmänmedicin/medicinskt rådgivande läkare

Råslätt vårdcentral

Vi söker
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och som vill ha uppdraget som medicinsk rådgivare. På Råslätt vårdcentral arbetar 6 ST-läkare och 6 specialister i allmänmedicin, bland annat en av chefsläkarna i regionen och VFU-ansvarig läkare för läkarstudenterna. Nuvarande medicinsk rådgivare kommer att arbeta kvar så det finns gott att stöd att få.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete på distriktsläkarmottagningen. Det finns möjlighet att rikta in sig extra mot uppbyggnaden av vår kliniska undervisningsmottagning och arbeta som handledare. Arbetet som medicinsk rådgivare innebär många kontaktytor både inom läkargruppen och med övriga professioner på vårdcentralen. Som medicinsk rådgivare ingår du i vårdcentralens ledningsgrupp och är delaktig i utveckling av verksamheten. Du erbjuds en tjänst tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras enligt dina önskemål.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Kraven för tjänsten är att du är specialist inom allmänmedicin samt har kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person är du utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 om du vill veta mera om tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 30 april. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialist i allmänmedicin/medicinskt rådgivande läkare Tillbaka till lediga jobb