Psykolog

Psykiatriska mottagningen, Nässjö

Vill du få möjlighet att utveckla dig inom din profession som psykolog och samtidigt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet? Välkommen till oss på psykiatriska mottagningen i Nässjö!

Vi söker

Då vår nuvarande psykolog längtar till vimlet i storstaden. "Jag lämnar denna mottagning, inte utan en viss sorg, för att söka mig till de möjligheter som storstan erbjuder. Jag har trivts väldigt bra på Nässjömottagningen, och vet redan nu att jag kommer att sakna samarbetet och den goda stämning jag fått dela med mina fina kollegor". 

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som vill utvecklas tillsammans med oss på vår välfungerande mottagning i Nässjö.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat och utvecklande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning inom din profession. Hos oss arbetar du i nära samarbete med olika professioner inom psykiatrin. Bland dessa våra terapeuter vilka främst är inriktade på KBT, men vi välkomnar också medarbetare med annan terapeutisk kompetens.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. 

Som anställd hos oss har du bland annat fri öppen sjukvård och fri tillgång till vårt personalgym och andra friskvårdsaktiviteter. Du har också möjlighet att ta del av någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Som psykolog hos oss arbetar du framförallt med psykoterapeutisk behandling såväl i individualterapi som i gruppbehandlingar. Du kommer även att vara involverad i teamarbete kring patienter där du får bidra med psykologperspektivet i kartläggning av problematik och planering av behandlingsinsatser. Det finns även möjlighet att involveras i de fördjupade utredningar som bedrivs på kliniken. I teamarbetet hjälps vi åt och stöttar varandra utifrån våra olika professioner i de mer komplexa ärenden vi möter. 

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en trygg och stabil person som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team där du främjar för ett gott samarbete. Vi tänker även att du har god förmåga att strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt och mod att agera utifrån din egen övertygelse. Då du i ditt arbete sätts inför olika situationer och utmaningar är det även viktigt att du har förmågan att ställa om och anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare tror vi att du är en person vill utvecklas i din profession och vill bidra till vår kliniks fortsatta framgång och utveckling.    

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötandet med patienten i fokus. Vi lär oss av varandra och tar tillvara våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till alla våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till vårdenhetschef Emily Bjerker, 010-243 36 23 alternativt emily.bjerker@rjl.se. 

Sista ansökningsdag är 2020-04-06 men intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb