Specialistsjuksköterska inom psykiatri alt inom barn/skolhälsovård

En väg in, barn och unga, psykisk hälsa, Jönköping

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en ny enhet som hjälper barn och unga att få en mer jämlik bedömning, och snabbare lotsas till rätt vårdnivå.

En väg in, barn och unga, psykisk hälsa startade i januari 2020. Barn och ungdomspsykiatriska kliniken (BUP) och Barn- och ungdomshälsan (BUH) i Region Jönköpings län skapar nu en väg in för barn och unga med psykisk ohälsa. Den nya gemensamma enheten tar emot telefonsamtal från barn, unga och familjer, bedömer och lotsar vidare till rätt vårdnivå. Målet för den nya enheten är att snabbare hjälpa barn och unga till rätt insats på rätt vårdnivå i rätt tid. Vi vill minska risken för att barn och unga bollas mellan olika vårdgivare och vårdnivåer.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning mot psykiatri eller barn/skolhälsovård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stöd och behandling av barn och unga med psykisk ohälsa. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Anställningen avser tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Din grundanställning kommer att vara inom barn- och ungdomspsykiatrin, och med chef på plats för enheten En väg in, barn och unga psykisk hälsa.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett teambaserat arbete med mycket kollegialt stöd och regelbunden handledning. I arbetsgruppen finns olika kompetenser och bakgrunder, vilket i kombination med ett gott arbetsklimat innebär stora möjligheter till utbyte och utveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetet innebär till största del telefonrådgivning och telefonintervju via ett strukturerat bedömningsinstrument. Du är första kontakten per telefon med rådgivning och kvalificerad bedömning om vidare åtgärder och rätt vårdnivå. Alla inkommande remisser till Barn och ungdomspsykiatriska kliniken och Barn- och ungdomshälsan i Region Jönköpings län tas om hand och bedöms inom enheten. Som ett led i detta kommer vårdnadshavaren att intervjuas per telefon.

Du får vara med och bygga upp och forma den nya enheten tillsammans med kollegor i ett tvärprofessionellt team.   Vi arbetar med olika professioner i team och är måna om att ta vara på varandras kompetenser. Vi arbetar ständigt med att förbättra arbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i arbetet bör du kunna ta ansvar och ha förmåga att planera ditt arbete. Du har god förmåga till flexibilitet och är lugn och stabil i stressade situationer. Du är bra på att formulera dig muntligt. Du har en god förmåga att lyssna och kommunicera, och är också bra anpassa ditt tal efter någon annans perspektiv eller situation. Du är serviceinriktad. Du tycker om att ge adekvata råd, har förståelse för hur andra tar till sig information och har förmågan att göra en bedömning om fortsatt kontakt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om du erbjuds tjänsten kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Detta värderar vi högt

Vi värderar barnet och familjens delaktighet i ett gemensamt teamarbete med fokus på patientsäkerhet.
Vi värderar också en öppen arbetsmiljö där medarbetarna får frihet att utvecklas under eget ansvar.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Maria Heiver, enhetschef och psykolog, tfn 010-244 19 59.

Sista ansökningsdag är den 6 april 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska inom psykiatri alt inom barn/skolhälsovård Tillbaka till lediga jobb