Sjuksköterska

Onkologkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara med och arbeta med oss i en positiv och god arbetsmiljö? Vi arbetar tillsammans för god cancervård i en verksamhet med #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi är ett härligt gäng som arbetar i ett sammansvetsat team på onkologklinikens vårdenhet, och vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av arbete i vården för att göra vårt team komplett! Är du ute efter ett spännande och omväxlande arbete? Då är detta något för dig. För att passa i rollen ser vi gärna att du är självgående, tar initiativ och brinner för ditt yrkesområde. Tidigare vana inom cancersjukvården är meriterande. 

Vi erbjuder dig

Förutom möjligheten att arbeta tillsammans med vårt härliga team erbjuder vi dig en tillsvidareanställning med en anpassad introduktion och brevidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

På vårdenheten finns idag 13 disponibla vårdplatser. Här kommer du kommer att ingå i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt. Som sjuksköterska har du tillsammans med en undersköterska omvårdnadsansvaret för en patientgrupp på 4-7 patienter beroende arbetstur. Vi har en schemamodell, ”poängmodellen” som gör att du har möjlighet att påverka dina arbetstider och därmed också din lön. Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling där vi ser allas delaktighet som viktig.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser att du är en person som, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, är noggrann, arbetar bra med andra människor och är engagerad i det personliga mötet med patienten.  Då vi kontinuerligt arbetar med utveckling ser vi gärna att du har förmågan och viljan till förändring och förbättring. Stor vikt läggs vid ett personcentrerat arbetssätt och personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av vården. Meriterande är tidigare vana inom cancersjukvård.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Jeanette Palm, 010-242 29 27 eller biträdande vårdenhetschef Johanna Svensson, 010-242 29 08. Intervjuer kommer att göras fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 5 april 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb