Psykolog

Habiliteringscentrum, Värnamo

Är du psykolog och söker en arbetsplats med utmanande uppgifter och möjligheter till vidareutbildning? Då är du varmt välkommen till oss på Habiliteringscentrum i Värnamo!
Hos oss får du bidra med din förmåga att arbeta i team utifrån människors olika förutsättningar. Vi är en lagom stor och trevlig arbetsplats som ser fram emot att få nya arbetskamrater.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog som antingen vill jobba på barn-och ungdomshabiliteringen eller vuxenhabiliteringen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt. 

Vi vänder oss till dig som är redo att anta de komplexa och utmanande uppgifter som barn- och ungdomshabiliteringen och vuxenhabiliteringen erbjuder. Din arbetsinsats som psykolog är mycket betydelsefull för de som vi möter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med personer med olika funktionsnedsättningar, gärna inom habilitering eller psykiatri.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att utvecklas inom ditt yrke. Du bidrar med din psykologkompetens i ett tvärprofessionellt team där klimatet skapar goda förutsättningar för lärande och personlig utveckling. Dina kompetenta och erfarna psykologkollegor står för stöttning och support. Vi strävar efter att våra medarbetare vidareutbildar sig inom sina professioner och hela tiden lär sig mer. 

För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion
utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Habiliteringscentrums psykologer har en generell kunskap om psykologiska och sociala konsekvenser vid funktionsnedsättning och specifik kunskap om hur olika funktionsnedsättningar kan påverka individens utveckling och vardagsliv. Du arbetar tillsammans med teamet med bedömningar och utredningar samt behandling och rådgivning utifrån din professionella kompetens, riktat mot individen och dess nätverk.
Stora delar av arbetet kommer att ske i tvärprofessionella team vilket gör en god samarbetsförmåga till en lika viktig del som det självständiga arbetet. Du ger råd och stöd till föräldrar och anhöriga samt konsultativt stöd till personal och du medverkar i informations- och utbildningsinsatser.

För att du ska trivas hos oss

På Habiliteringscentrum trivs du som är lugn, stabil och som arbetar bra både självständigt och i team. Uppgifterna du ställs inför kräver ett strukturerat arbetssätt där du arbetar problemlösande och målinriktat. Vi söker dig som har förmåga att arbeta så väl självständigt som tillsammans med andra i tvärprofessionellt teamarbete.  Du ser positivt på och har ett intresse av förändrings- och utvecklingsarbete. Vi tror också att du har en empatisk förmåga och verkar för ett gott samarbetsklimat. Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.
Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer? Vi berättar gärna mer om vad tjänsten och hur det är att jobba hos oss. Du är välkommen att kontakta Tohar Tsur som arbetar som psykolog hos oss på 010-24 479 28 eller enhetschef Maria Hermansson Ström, 010-244 79 24. Sista ansökningsdag är den 12 april 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb