Legitimerad underläkare

Klinisk kemi Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som vill få chansen att arbeta i en verksamhet som utvecklas i ett högt tempo. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en visstidsanställning på mellan 80-100% på sex månader med stora möjligheter till förlängning. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Arbetsmiljö och arbetstrivsel står högt på vår agenda och vi tror att du kommer att trivas med arbetsvillkor, kollegor och arbetskamrater.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Verksamhetens mål är att leverera bästa möjliga diagnostik och service till regionens invånare. Verksamheten utvecklas i
högt tempo med mer avancerade tekniker, metoder och mer komplexa analyspaneler inom klinisk kemi, autoimmunitet och
transfusionsmedicin.

I det dagliga arbetet du ansvar över att:
- utföra den medicinska bedömningen av laboratorieresultat enligt lokala rutiner

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i den här rollen är du utbildad läkare, med svensk läkarlegitimation samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har också goda konsukaper inom allmänmedicin. 

Du är en person som tar ansvar för din uppgift. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat samtidigt som du har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du handlar i enighet med fattade beslut samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ätt för att se helheten i olika frågeställningar samtidigt som du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Inga Zelvyte, medicinsk ansvarig chef på Kemilaboratoriet på Ryhov; inga.zelvyte@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 17 april 2020.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad underläkare Tillbaka till lediga jobb