Legitimerad Fysioterapeut/sjukgymnast

Norrahammars VC

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut till vårt rehabteam gärna med erfarenhet av primärvård. Vi erbjuder en tjänst på heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss får du ett roligt och stimulerande uppdrag. Du kommer att arbeta med bedömningar, utredningar samt vid behov behandling, rehabilitering och uppföljning av polikliniska patienter. Sjukgymnasterna/fysioterapeuterna fungerar som primär instans för problem från rörelse- och stödjeorganen, vilket ställer krav på självständigt arbete.

Eftersom vi arbetar i team runt våra patienter innebär det mycket samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du har god initiativförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, positiv attityd, servicetänk och engagemang och vi förutsätter ett professionellt arbetssätt och förmåga att organisera arbetet.

Vi är en verksamhet i ständig förändring och arbetar för förbättringar i både arbetsstrukturer och behandlingsmetoder. Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet från primärvård samt kompetens inom rörelse- och stödjeorganen, smärtbehandling och psykosomatik är meriterande. Vi ser gärna att du har OMI, OMT eller MDT kompetens.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta enhetschef Maria Andell, tfn 010-242 39 28. Sista ansökningsdag är 2020-04-13.  

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb