Undersköterska, natt

Medicinkliniken, medicinsk vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Är du utbildad undersköterska och intresserad av ett spännande nattarbete tillsammans med två av våra sjuksköterskor? Då kanske du är rätt kandidat för oss på Medicinsk vårdenhet C! Vi söker en ny medarbetare som brinner för sitt arbete och är intresserad av självständigheten som kommer med ett spännande nattarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av nattarbete inom vården. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 41 % med tillträde 1 juni 2020.

Vi erbjuder dig

Som undersköterska hos oss erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete. Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling där vi ser allas delaktighet som viktig. För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Det finns stora omvårdnadsbehov på enheten och som undersköterska får du arbeta med omvårdnad, provtagning, dokumentation och mobilisering. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med två sjuksköterskor där din roll som undersköterska präglas av delaktig i vården och medverkande i rondarbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du motiveras av ett utmanande arbete. Du är en nattuggla som presterar som bäst under nattens tystatimmar. Du är erfaren nog för att kunna arbeta självständigt, men har även förmågan att kunna samarbeta med dina kollegor. Du är trygg i din yrkesroll och har ett intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper samt har ett starkt engagemang och en positiv inställning. För oss är det viktigt att ständigt förbättras och vi värderar därför kreativitet, nya idéer och utvecklingsförslag högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Sista ansökningsdag är den 12 april 2020. Urval och intervjuer kan komma att skelöpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska, natt Tillbaka till lediga jobb