Vårdadministratör

Tranås vårdcentral

Nu söker vi vår nya kollega till vår vårdcentral!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med intresse av att arbeta i primärvården! Du har goda kunskaper inom svenska språket och medicinsk dokumentation. Förmågan att arbeta med högt tempo när det behövs och lägga i en högre växel när verksamheten kräver det. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande.

Vi erbjuder dig
Ett varierat arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas! Rollen innebär ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen. Vi erbjuder en god arbetsmiljö i fina nyrenoverade lokaler.

Tjänsten är tillsvidare på 100 %. Tjänsten är en delad tjänst, fysiskt placerad på vår rehabiliteringsenhet. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara medicinsk dokumentation och, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Du kommer att ingå i vårdcentralens administrativa expertis och tillsammans med kollegor ansvara för flödet och hanteringen av olika administrativa uppgifter inom hela vårdcentralen. Receptionsarbete ingår.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss har du förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du har en känsla för kvalitet och ser det som en naturlig del av arbetet att ge god service och utveckla dig och din arbetsplats. Du är mån om ett gott samarbete med kollegor och ledning genom att ha ett positivt förhållningssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
För oss är ditt engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som ser möjligheter och utmaningar i att arbeta hos oss. Vi förstår värdet av det personliga mötet och vet att det skapar trygghet. Våra vägvisare i vardagen är kvalitet, struktur och kontinuitet och vi ger ett gott bemötande med en helhetssyn där hela människan är viktig.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Jenny Nilsson 010–243 96 83 eller vårdadministratör Ann-Charlotte Bäck 010-243 97 41.

Sista ansökningsdag är den 7 april 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb