Sjuksköterska,natt

Medicin G, Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

"På natten får jag mer tid tillsammans med patienterna, vilket jag tycker är väldigt givande. Ingen natt är den andra lik och tempoväxlingarna och mina varierande arbetsuppgifter gör att arbetet blir väldigt roligt. - Angelica, sjuksköterska på natten på medicinsk vårdenhet G. 

Vi söker

Nu söker vu en legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta tillsammans med vårt härliga nattgäng! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Som nattsjuksköterska får du 6 000 kronor i nattillägg beräknat på heltid.

Vi erbjuder dig

Varför ska du välja medicinsk vårdenhet G som din nästa arbetsplats? Anledningarna är många, men den största är att medarbetarna trivs så bra här.

Eftersom jag möter olika patientergrupper i behov av akutvård, rehabilitering eller palliativ vård måste jag anpassa mitt bemötande och arbetssätt utifrån vad situationen kräver. Det är både roligt och utvecklande. Att jag dessutom får arbeta med ett så bra och sammansvetsat nattgäng är något som också har fått mig att stanna!" - Angelica, sjuksköterska på natten på medicinsk vårdenhet G. 

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Medicinsk vårdenhet G har inriktning på neurologi, stroke och geriatik och som nattsjuksköterska hos oss arbetar du med omvårdnaden av våra patienter. På natten arbetar du i ett team bestående av två sjuksköterskor och en undersköterska. Att ansvara för omvårdnad, ta prover, ge injektioner och läkemedel är vanligt förekommande arbetsuppgifter och som sjuksköterska har du ett stort fokus på medicinsktekniska uppgifter.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är tycker om att ta egna initiativ och är bra på att strukturera ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och du trivs med att arbeta i en miljö där läget plötsligt kan bli akut. Eftersom du är trygg i dig själv och i din roll som sjuksköterska har du god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. Att arbeta i nära samarbete med andra är något som du har lätt för och är bra på. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. 

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta tf vårdenhetschef Erica Gröön, 010-243 45 06. Sista ansökningsdag är den 12 april  2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska,natt Tillbaka till lediga jobb