Rehabkoordinator

Habo vårdcentral

Vi söker

En engagerad rehabkoordinator för vikariat till 31 januari 2021, med möjlighet till förlängning. Anställning sker i din grundprofession och visst arbete kan även ske i grundprofessionen. Vi ser att du har god kännedom om Bra Liv och erfarenhet av självständigt arbete som rehabkoordinator i primärvården och vana att arbeta i Cosmic och rehabstödet. Du gillar att arbeta självständigt, men uppskattar och deltar i gruppens gemensamma uppdrag. Du har god kommunikationsförmåga och ser dialogen som ett viktigt verktyg i dina kontakter med patienter, arbetsgivare, försäkringskassan och övriga kollegor på vårdcentralen.

Vi erbjuder dig

Bra Liv Habo är en välfungerade och hälsofrämjande vårdcentral. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Vi eftersträvar en självklar samverkan mellan olika professioner för att nå det bästa resultatet för patienten.

Vi erbjuder en tjänst på heltid, vikariat till och med 31/1 2021. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan där vi ska erbjuda ett tidigt och adekvat omhändertagande. Vi når vår målsättning om att möta alla olika vårdbehov som patienter kan ha genom att ge en god rehabilitering, bra tillgänglighet, trevligt bemötande samt ha en första bedömningsmottagning.

Du ingår i vårdcentralens rehabteam och har ett nära och bra samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Utvecklingsarbete är något som vi prioriterar. Vi är en verksamhet i ständig förändring och arbetar för förbättringar i både arbetsstrukturer och behandlingsmetoder.

Du som söker är legitimerad vårdgivare eller socionom. Erfarenhet som rehabkoordinator, gärna från primärvård.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en självständig initiativtagare som har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar.
Våra värderingar är omtanke, helhetssyn och kvalitet.

Vi erbjuder:

  • Arbete i en inspirerande arbetsgrupp med hög grad av samarbete och kommunikation
  • Arbetstid mån-fre med flextidsavtal. Vi har öppet kl. 7.30-17.00 varje vardag.
  • Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
  • Kollektivavtal
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt

Vi vill gärna utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta bitr. verksamhetschef Daniel Brandon, telefon 076-113 92 56.

Sista ansökningsdag är 2020-04-13. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Rehabkoordinator Tillbaka till lediga jobb