Undersköterska natt

Medicin- och geriatrikkliniken

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som vill arbeta natt hos oss! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdavdelning. Tjänsterna är en tillsvidareanställning samt ett vikariat som sträcker sig till och med augusti 2020. Sysselsättningsgraden är 68,63% och tillträde sker enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. 

Vi erbjuder dig

För oss är arbetsmiljön viktig. Vi har därför arbetat aktivt med att förbättra arbetsmiljön på olika sätt under de senaste åren. Vi har bland annat ökat grundbemanningen av undersköterskor och gjort en strukturerad ansvarsfördelning mellan undersköterskor och sjuksköterskor. Att arbeta med ett engagerat och närvarande ledarskap är prioriterat i vår verksamhet. Vi som är chefer tycker därför det är viktigt att finnas tillgängliga och att arbeta nära vår verksamhet. Det uppskattas av medarbetarna.

För oss är det viktigt att personalgruppens kompetens används på rätt sätt, och att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som en självklarhet. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra.

Förutom ett utvecklande och varierande arbete erbjuder vi även kontinuerliga internutbildningar för att stärka kompetensen hos alla medarbetare. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss är du ansvarig för omvårdnaden av patienter. Du har tydliga ansvarsområden i omvårdnaden som exempelvis nutrition, elimination, aktivitet och hud. Som undersköterska arbetar i team tillsammans med både sjuksköterskor och undersköterskor. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att ta venprover, sätta KAD, såromläggningar, kontroller av vitala parametrar samt dokumentation.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg i din roll som undersköterska och trivs med ett varierat arbete. Du är flexibel, strukturerad och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och röra dig mellan olika arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att rätt person är på rätt plats och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Det är viktigt att du är rätt person i vår arbetsgrupp. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss vårdenhetschefer, Malin Sandholst, 010-244 75 61 eller Solweig Jonsson, 010-244 75 82. Sista ansökningsdag är den 12 mars 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska natt Tillbaka till lediga jobb