Systemtekniker

Lokal IT

Vi söker

Vi söker en systemtekniker som vill vara delaktig i vårt arbete mot ett gemensamt digitaliserat vårdstöd i världsklass. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Huvudsaklig placeringsort är på Höglandssjukhuset i Eksjö för denna tjänst. B-körkort krävs då resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper/utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdiga för ovanstående arbete. Meriterande om du som sökande har jobbat med larm och patientanrop, har en förståelse kring nätverk, databas, serverhantering och Ascom.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och kreativ miljö med kompetenta kollegor. Vi jobbar med ständiga förbättringar, vilket är en naturlig del av vårt arbete i vardagen.

Vi har ett nära samarbete med olika parter inom regionens andra enheter som t.ex. regionsfastigheter och medicinsk teknik vid både driftsarbete och nybyggnationer. Då alla arbeten inte går att utföra under dagtid kan det förekomma en del arbete under kvällar och nätter. Som systemtekniker inom regionen kan även beredskapstjänstgöring förekomma med schemalagd beredskapstid tillsammans med ett team av andra tekniker inom gruppen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer huvudsakligen arbeta med larm och patientanrop, men kommer även arbeta med Lan/Wlan tillsammans med kolleger. Det innebär att du kommer arbeta med standardbeställningar, incidenter, livscykelhantering och viss kundsupport. 

För att du ska trivas hos oss

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kundorienterad och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Tjänsten innebär mycket kontakt med användare, beställare och kollegor varför det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska språket samt kunna förstå texter i engelska språket. Det är också viktigt att kunna anpassa sig till rådande beslut och policys. Dokumentation av arbetsmetoder och rutiner ingår i tjänsten. Du är noggrann samtidigt som du har en förmåga att under pressade förhållanden prioritera och fatta beslut. Du är intresserad av att utveckla dig själv och verksamheten och du ser möjliga lösningar. Med en god analytisk förmåga tar du egna initiativ och arbetar självständigt såväl som i grupp. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 15 april. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta tf. enhetschef för Lokal IT-service Gunnar Esping 072-720 26 33 eller områdeschef Tomas Lundberg 0705195632.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Systemtekniker Tillbaka till lediga jobb