Publikutvecklare dans

Kultur och Utveckling

Vi söker

Vi söker dig som är effektiv, självständig, utåtriktad, initiativrik och kulturintresserad med intresse för och kunskap inom kommunikation och marknadsföring. Uppdraget är att initiera och genomföra publikutvecklande verksamhet gällande dans i Jönköpings län.

I tjänsten ingår att bygga upp en publikgrupp som är stabil och återkommande, genom att exempelvis skapa nätverk, kommunikationsmetoder och marknadsföringsmaterial, skicka ut nyhetsbrev m.m. Arbetet är långsiktigt och strategiskt, men innehåller också punktinsatser som att unika publikgrupper till varje arrangemang ska identifieras och kontaktas. Detta kommer att ske på olika sätt och genom olika medier.

Publikutvecklaren kommer primärt jobba med fokus på Jönköpingsområdet, men har även ansvar för kommunerna runt omkring. Du kommer ingå i styrgruppen för det regionala projektet DANSSpår. Du behöver inte ha danskunskap eller bakgrund inom dansen, men intresse för kultur är önskvärt. Du har god datavana och körkort.

Tjänsten är på 20% och kommer att pågå till 1 juni 2022, förutsatt att vi får bifall på ansökningarna alla år. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 3 april 2020. Välkommen med din ansökan.
Vid frågor kontakta Cajsa Löf 072-2251480

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Publikutvecklare dans Tillbaka till lediga jobb