Sjuksköterska, dag

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet D, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi på Medicinsk vårdenhet D söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för hjärtvård! Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller rutinerad och som vill arbeta på Höglandssjukhusets hjärtvårdsenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du chans att växa i din roll som sjuksköterska. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att hjälpas åt. Vi lär oss ständigt av varandra och ser fram emot att få in nya idéer och ny kompetens från vår nya kollega!  Hos oss har du möjlighet att påverka din sysselsättningsgrad och vi tillämpar även individuell schemaplanering. Utöver detta finns möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan. Vårt mål är att alla sjuksköterskor ska vara inskolade på våra HIA-platser inom ett år.

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet att arbeta med såväl akut omhändertagande av hjärtsjuka patienter som med förebyggande arbete med denna patientgrupp. 
På enheten finns 19 vårdplatser varav fyra är HIA-platser. 

Som sjuksköterska innebär arbetet att får du planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patient och övriga professioner. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patienter som närstående blir en viktig del i ditt arbete. 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du ha ett genuint intresse för människor och alltid ha patienten i fokus. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Därför är det viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du tar egna initiativ och arbetar strukturerat och är tydlig i din kommunikation. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi att du har förmågan att behålla lugnet även i akuta situationer. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att vårdenhetschef Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63. Sista ansökningsdag är den 12 april 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska, dag Tillbaka till lediga jobb