Vaktmästare

Vaktmästeri Ryhov

Är du en glad och positiv person som vill arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och är intresserad av att utvecklas? Då ska du söka tjänsten som vaktmästare till vår verksamhet, Närservice i Jönköping!

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med godshantering, avfalls­hantering, mindre flyttningar, kontakt med externa och interna aktörer, posthantering och service kan förekomma. Truckkörning och tunga lyft förekommer dagligen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, från och med 2020-06-01 eller enligt överenskommelse.

Vi söker

Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket bra i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav och truckkort är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta servicechef Malin Danielsson, tfn 010-242 11 19. 

Välkommen att söka jobb hos oss! Sista ansökningsdag är den 6 april 2020. Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt..

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vaktmästare Tillbaka till lediga jobb