kundservicemedarbetare

Kundcenter

Vi söker

Nu är vi i behov av att rekrytera kundtjänstmedarbetare till vårt kundcenter och trafikledning inför sommaren, både vikariat och för timmar kan förekomma. Omfattningen kan variera, med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierade och även kväll och helgtjänstgöring kan förekomma. Du ska ha gymnasiekompetens och god datorvana. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Geografisk baskunskap om Jönköping är meriterande. Kassavana är ett plus.

Vi erbjuder dig

På Länstrafikens Kundcenter är arbetsuppgifterna många och varierande. I vår verksamhet har vi både kundservice och trafikledning för buss- och tågtrafiken i Jönköpings Län.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna är många och varierande. Ibland är tempot högt och ibland är det lite lugnare, ingen dag är den andra lik. Vi hjälper kunden före, under och efter resan via telefon, personligt besök, brev eller mail. Några av arbetsuppgifterna är,
• Omplanering av resa vid trafikstörning
• Försäljning av länstrafikens produkter
• Planerade och akuta trafikomledningar vid t ex vägarbeten
• Kundärendehantering
• Trafikledning för stads- och regionbusstrafik
• Informera om trafikstörning genom hemsidan och appen

För att du ska trivas hos oss

Då arbetet innebär mycket kundkontakt så lägger vi stor vikt vid att du har en god servicekänsla, är självgående och har en förmåga att lösa problem vid t.ex. förseningar. 

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 19 april. Välkommen med din ansökan. Har du några frågor kan du kontakta Marknadschef Anne Mårtensson, telnr. 010-241 55 03 eller teamledare Johanna Karlsson, telnr. 010-241 55 61.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som kundservicemedarbetare Tillbaka till lediga jobb