Distriktssköterska/sjuksköterska

Öxnehaga vårdcentral

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Öxnehaga vårdcentral. Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av nära samarbete mellan olika professioner. God trivsel är något som värdesätts högt på vårdcentralen.

Vi söker

Vi söker en distriktssköterska eller sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom yrket och primärvård, för tillsvidareanställning på heltid (100%) med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan närakutsarbete, mottagningsarbete och telefonrådgivning. I närakutsarbetet är patientflödet högt och vårdbehoven för patienten varierar.

Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning, den senare i team med olika yrkesgrupper.

Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har flera av våra sköterskor egen mottagning inom sitt specialområde. I arbetet kan viss helg- och kvällstjänstgöring ingå vid Närakuten i Jönköping.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vårt arbete präglas av teamarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och förstår vikten av ett gott bemötande. Det är också viktigt med flexibilitet som handlar om en förmåga till omställning i arbetssätt och metodik utifrån situation, och att kunna hålla flera patientflöden igång parallellt. Det är också viktigt att du kan göra självständiga bedömningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa verksamhetschef Miriam Carlsson, tel 010-242 36 10 eller mobil 076-842 36 10. Sista ansökningsdag är den 22 mars. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb