Sjuksköterska

Ortopedmottagningen, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet från mottagningsarbete och/eller ortopedi. Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse fram till 2021-01-17. Arbetet är förlagt till dagtid måndag-fredag.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig fantastiska arbetskamrater och en arbetsplats med positivt klimat där vi har ett nära samarbete mellan våra olika professioner och med korta beslutsvägar. Här är även patienterna en del av den goda arbetsmiljön.

Vi arbetar ständigt med pågående utveckling och förbättringar i dialog och samverkan. Vi utvecklas genom erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar varandra till kreativa lösningar. Du är en del i teamet och vi värdesätter dialog och gemenskap som vi tillsammans är med och skapar. Det innebär att vi använder våra resurser och kompetenser på bästa möjliga sätt för att uppnå en säker vård av god kvalité med hög tillgänglighet och med patientdelaktighet

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län! 

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består av telefonrådgivning, bokning och planering av patientbesök. Du har egen sjuksköterskemottagning dit patienter som är höft- och knäprotesopererade kommer för sårkontroll. Du medverkar vid förberedelsearbetet inför patientens operation, både i direkt patientarbete och i det administrativa planeringsarbetet. Du koordinerar mottagningsflöden och ser till att  patientens besök blir en väl fungerande länk i vårdprocessen. Ditt arbete sker i nära samarbete med kollegor, övriga yrkeskategorier på kliniken, samt i samverkan med våra samarbetspartners.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter egenskaper som god samarbetsförmåga, engagemang och gott bemötande. Du är lojal och har god förmåga att lyssna och kommunicera. Du är van vid att arbeta självständigt och ta ansvar för att planera, prioritera och har förmåga att strukturera ditt arbete. Du har lätt att anpassa ditt arbete till ändrade omständigheter. För att du ska trivas i ditt arbete hos oss är du bekväm med, samt har förmåga och intresse att hantera och navigera i våra IT-system. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetschef Anna Löfström, telefon 010-244 81 08. Sista ansökningsdag är den 2020-04-15, urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb