Biträdande områdeschef

Ambulansområde Söder

Inspireras du av att bygga relationer i både stort och smått? Vill du vara med i vår fortsatta utveckling av verksamheten över hela regionen? Du har nu möjlighet att bli en del av Ambulansområde söder, där du tillsammans med ledningsgruppen samverkar med en härlig personalgrupp på cirka 200 medarbetare som tar sig an 50 000 ärenden per år. Varmt välkommen att söka tjänsten som biträdande områdeschef för ambulansområde söder!

Vi söker

Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och vill bli vår nya biträdande områdeschef för Ambulansområde söder. Du som söker har ett stort intresse för att arbeta med hälso- och sjukvårdsfrågor och för dig är det viktigt att värna om god tillgänglighet och vård på lika villkor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och goda kunskaper inom schemaläggning och andra bemanningsfrågor då detta kommer att utgöra en stor del av ditt arbete. 

Du som söker har en utbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper inom IT, har lätt för att lära och sätter dig snabbt in i nya system. Har du erfarenhet av att arbeta i något personaladministrativt system ser vi det som positivt. Då kliniskt arbete förekommer i tjänsten ser vi att du med fördel har erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård, gärna inom akutsjukvård. 

Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. 

Vi erbjuder dig

Som biträdande områdeschef ingår du i ledningsgruppen för ambulanssjukvården. Du har din områdeschef som närmaste chef och tillsammans med ledningsgruppen verkar ni för att bedriva ambulanssjukvård med god tillgänglighet och vård på lika vilkor. Ni har ett gemensamt synsätt kring att arbeta regionsövergripande, där din medverkan värderas högt. Som biträdande områdeschef utgör du ett betydelsefullt stöd till din områdeschef och ni får möjlighet att utveckla ett nära samarbete. 

I denna roll finns goda möjligheter att utvecklas då vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling. Du har även möjlighet att i samråd med chef bygga din egen utvecklingsplan. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Som biträdande chef i regionen erbjuds du en anställning med ett förordnande på 3 år, där du anställs i din grundprofession. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Det här får du arbeta med

Tillsammans med områdeschefen ansvarar du för att leda, fördela och planera arbetet. Du verkar för god samverkan med interna och externa aktörer inom och utanför Region Jönköpings län. Tillsammans med din områdeschef arbetar du med planering av bemanningen inom ditt ambulansområde. Du ansvarar för schemaläggning inom ambulansområdet. 

Som biträdande områdeschef ersätter du områdeschefen i funktion och arbetsuppgifter vid dennes frånvaro/ledighet. Du utgör ett viktigt stöd till områdeschefen rörande personal- och funktionsansvar. Här innefattas exempelvis att genomföra medarbetarsamtal, lönesamtal och kompetensutvecklingsplaner utefter behov. Du ingår i ledningsgruppen och medverkar i verksamhetsplanering, verksamhetsutveckling och verksamhetsuppföljningar. Som biträdande områdeschef verkar du aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö för personalen och du har en kontinuerlig kontakt med medarbetarna. 

I tjänsten ingår även kliniskt arbete. I tjänsten kan det framöver även komma att ingå arbetspass där du som biträdande chef arbetar i beredskap. 

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg, stabil och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och skapa en överblick över dina ansvarsområden. Du driver självständigt dina processer vidare och har en positiv attityd till ditt arbete. Du håller uppsatta tidsramar väl och har en god förmåga att anpassa dig efter ändrade omständigheter. För dig är en förändring inget hinder - det utgör snarare en möjlighet. I och med att arbetet innehåller många kontaktytor är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera på ett klart och tydligt sätt. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Thomas Johansson på telefonnummer 010-242 41 97. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Sista ansökningsdag är den 27 september 2020. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande områdeschef Tillbaka till lediga jobb