Legitimerad sjuksköterska

Kirurgen, Höglandssjukhuset Eksjö

Välkommen till oss på kirurgkliniken i Eksjö!

 

Vi söker

Kirurgkliniken i Eksjö söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med start efter sommaren. 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete där du har möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet samtidigt som du själv utvecklas i rollen som sjuksköterska. Du arbetar i ett spännande medicinskt område där du tillsammans med dina kollegor får uppleva en omväxlande vardag. Att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som nödvändigt och en självklarhet på vår arbetsplats. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. För sjuksköterskorna innebär det att fokus ligger på den specifika omvårdnaden.
För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Vi har startat projektet 80-10-10 som ger dig stor möjlighet till både verksamhet och personlig utveckling på din arbetstid. Det innebär att du kommer arbeta 80 procent kliniskt i vården, 10 procent med utveckling av verksamheten och 10 procent med personlig utveckling. En del av din tjänsten blir alltså ren utvecklingstid, där du både kan bidra till förbättringar på arbetsplatsen och få en kontinuerlig och schemalagd kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer. Du kommer att arbeta på vårdavdelning där arbetsuppgifterna består huvudsakligen av pre- och postoperativ vård. Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett intresse för patienter inom kirurgi och tillsammans med andra arbetar du alltid med patienten i fokus med en hög känsla för bemötande och service.
Som person är du stabil och behåller lugnet i stressade situationer med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På kirurgen arbetar vi tillsammans utifrån vår värdegrund: På kirurgkliniken möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschefer
Malin Hedtjärn: 010-243 53 65
Ann Aulin: 010-2435355
Anna Fors: 010-2435375
Ulrika Parmö: 010-2435385 för frågor om tjänsten! 
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2020. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb