Sjuksköterska

Smärtkliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som Sjuksköterska på mottagning med intresse för avancerad smärtbehandling.
Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av arbete med mottagningsarbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att bli del av ett välfungerande team på smärtenheten. På kliniken råder en god sammanhållning och det är ett tätt samarbete på enheten och mot sjukhusets avdelningar. Arbetet på Smärtenheten är på dagtid, måndag till fredag. Det är ett självständigt arbete där du kan vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder. 

Det här får du arbeta med

Smärtenheten bedriver avancerad farmakologisk och invasiv smärtterapi ex intratekala pumpar, refiller av syncromedpumpar med Baklofen, blockader med mera.

Hos oss får Du också arbeta med mottagningarbete, TeleQ och rådgivning.
Vi erbjuder en välutvecklad kvalitativ poliklinisk bedömning och behandling av patienter med akut,- och kronisk smärta, benign som malign. Palliativ smärta ingår huvudsakligen inte i enhetens uppdrag.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss så har du ett intresse för patienter med smärta och tillsammans med kollegor arbetar du alltid med patienten i fokus.
Som person är du självgående och har god samarbetsförmåga. Du behöver vara serviceinriktad, flexibel och ha förmåga att samverka med patienter och anhöriga. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Områdeschef Marie Adolfsson 010-2431095.

Sista ansökningsdag är den 31 juli 2020. Välkommen med din ansökan!
Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb