Psykolog till vuxenhabiliteringen, Eksjö

Habiliteringscentrum, Eksjö

Inspireras du av att skapa hållbara förutsättningar och erbjuda meningsfulla insatser för individer i vardagen? Vill du vara en del i att skapa förutsättningar för ett självständigt liv och erbjuda meningsfulla insatser för personer med funktionsnedsättning?

Medskapande, medningsfullhet och kvalitet är de kärnvärden som genomsyrar allt i vårt arbete och vi hoppas att du som Psykolog, tillsammans med oss på Habiliteringscentrum i Eksjö vill vara en del i att skapa möjligheter till ett gott liv i Jönköpings län. 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi söker

Vi söker dig som är är legitimerad psykolog och vi ser med fördel att du har ett stort intresse för Habiliteringscentrums målgrupper. Du brinner för att vara med i utvecklingen kring Habiliteringscentrums arbete och för dig är det en självklarhet att vara en del i att skapa förutsättningar för ett så självständigt liv som möjligt för personer med funktionsnedsättning. 
Vi söker dig som är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du sätter relationer i rätt perspektiv och har lätt att särskilja det personliga från det professionella.

Då resor ingår i tjänsten och vi arbetar regionsövergripande är B-körkort ett krav. 

Vi erbjuder dig

I arbetet erbjuder vi dig utmanande arbetsuppgifter, du angriper detta tillsammans med ett tvärprofessionellt team på ca: 8 personer.
I ditt arbete kommer du även att ha möjlighet att samverka med andra psykologkollegor på habiliteringscentrum och i övriga regionen. 
Du har stort inflytande över din arbetsdag och dina arbetstider, du planerar själv och lägger upp din arbetsdag i samråd med teamet. 

Har du ambitioner att göra din specialisttjänstgöring hos oss inom område vuxenhabilitering ser vi positivt på detta. I övrigt finns det goda möjligheter till kompetensutveckling löpande, detta i samråd med närmsta chef. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här

Tjänsten som psykolog på habiliteringscentrum Eksjö avser 100% i detta är vi dock flexibla och är beredda att utforma tjänsten kring dig. 

Det här får du arbeta med

Som psykolog inom vuxenhabiliteringen arbetar du både självständigt och tillsammans med ett tvärprofessionellt habiliteringsteam.
I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att arbeta med:

  • Samtalsbehandling, utifrån och kring patienternas funktionsnedsättning.
  • Individuella konsultationer för personer eller tillsammans i grupper i patienternas nätverk
  • Granska eller genomföra utredningar.
  • Bidra med psykologisk kunskap till habiliteringsteamet.
  • Utvärdera och utveckla arbetsmetoder inom teamet och yrkesgruppen i samband med remissmottagande,
Du kommer även att ha stor delaktighet i klinikens processområdesarbete med utveckling av kunskap och metoder.

Läs gärna med om habiliteringscentrum som arbetsplats här

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss har du ett brinnande intresse för våra målgrupper på Habiliteringscentrum du vill inom detta yrkesområde vara med och påverka och utveckla. 

I ditt arbete är du självgående där du självständigt strukturerar dina angreppssätt, du driver dina egna processer framåt. 
Du är lyhörd och har lätt att samarbeta både kring patienter och kollegor, här har du även en helhetssyn där du förstår din roll. Du ser även ditt arbete utifrån ett större perspektiv där du agerar utifrån verksamhetens bästa i både stort och smått.  
Du har god förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar smidigt ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren.
Slutligen är du kreativ och kommer ofta med nya idéer och angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, detta ger gott resultat då du lätt omsätter dina idéer i praktiken. 

Detta värderar vi högt

Vårt mål är att möta personer med funktionsnedsättningar utifrån varje individs förutsättningar. Vi vill erbjuda meningsfulla insatser och inbjuda till medskapande där vi tillsammans ger möjlighet att leva ett gott liv i Jönköpings län.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Elg på 0102437324 eller stefan.elg@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 9/8. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog till vuxenhabiliteringen, Eksjö Tillbaka till lediga jobb