Undersköterska

Ögonmottagningen, Höglandssjukhuset, Eksjö

Vi söker

Vi behöver stärka upp vår verksamhet och söker en utbildad undersköterska som vill bli en del av vår arbetsgrupp! Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Tjänstgöring är förlagd till dagtid, vardagar.

Vi erbjuder dig

Du blir del av en spännande verksamhet i ständig utveckling och en arbetsgrupp med god gemenskap. Vi bedriver ögonsjukvård både i vårdval och i den kvalificerade vården och vi har ett nära samarbete med övriga ögonkliniker i regionen

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta i team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Förbereda patienter inför läkarbesök samt vara med och assistera på operation. Du kommer också att ha egna patientmottagningar. Kalla och boka patienter samt tidändring m.m i Tele Q.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter egenskaper som att ha en positiv attityd och ett serviceinriktat sätt. Som person är du lojal och har ett professionellt arbetssätt, du är strukturerad och har lätt för att organisera ditt arbete och är en person som gillar teknik och tekniskutrustning.

Du trivs med att samarbeta med andra, samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Vi ser även att du är en flexibel person som lätt kan ställa om till nya förutsättningar under arbetets gång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Lagergren Gross, susanne.lagergren.gross@rjl.se. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2020-07-19. Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb