Enhetschef Audionommottagningen

Öron-, näs- och halskliniken RJL

Vi söker en enhetschef som tycker gott ledarskap är viktigt, är det just Dig vi söker?

Vi söker

Vi söker nu en enhetschef till audionommottagningen Region Jönköpings län, vilket innefattar audionommottagningar i Nässjö, Jönköping och Värnamo samt hörselteknisk avdelning. Uppdraget är ett förordnande med möjlighet till förlängning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid inom din grundprofession och placeringsorten är valfri, tillträde enligt överenskommelse. Körkort är nödvändigt då enheten och arbetstiden är fördelad på flera orter.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete på vår länsklinik. Som enhetschef på audionommottagningen får du vara med och utveckla, leda och planera en verksamhet med kompetent, engagerad och professionell personal.
Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med

Du ansvarar för ledning, samordning och utveckling av verksamheten. Tillsammans med fyra sektionsledare arbetar du för att gemensamma mål sätts och verkställs.  I rollen ingår att ha ett nära samarbete med den utvidgade hörselvården inom habiliteringscentrum. Delaktighet och aktivt arbete i nationella nätverk gällande hörselvård är viktigt för att följa och driva utvecklingen.
Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och upphandling/inköp av hörhjälpmedel så att en rationell och kvalitetssäkrad hjälpmedelshantering uppnås.
Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i klinikens ledningsgrupp.

För att bli framgångsrik i chefsrollen utvecklar och driver du verksamheten tillsammans med dina medarbetare och skapar en arbetsmiljö där medarbetarna vill göra sitt bästa. Du är öppen och respektfull beträffande andras synsätt, kunskaper och erfarenheter samt leder på ett tydligt sätt, anpassat efter verksamhetens behov.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har en positiv grundinställning samt är modig och nyfiken. Du sätter kunden i centrum samtidigt som du är mål- och resultatinriktad och har en god förmåga att prioritera samt planera och organisera arbetet.
Du ska kunna arbeta mycket väl med andra och kunna lyssna, kommunicera och ha en god problemlösningsförmåga.
Det är av stor vikt att du har god förmåga att skapa och underhålla relationer med personer som är relevanta för dig i ditt uppdrag. Det är viktigt att du kan se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du har lätt att ställa om efter ändrade förutsättningar och ser möjligheter i att förändra. Du vågar utmana och tänka nytt! Om du har tidigare erfarenhet av ledarskap ser vi det som positivt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På kliniken värdesätter vi en god arbetsmiljö där samarbete, lyhördhet, öppenhet och delaktighet är viktigt.­ Tillsammans arbetar vi för en tillgänglig och högkvalitativ grundläggande hörselvård för invånare i alla åldrar i Region Jönköpings län.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta verksamhetschef Bozena Wicik Ros, telefon 010-242 17 78, 076-136 52 80 eller biträdande verksamhetschef Jenny Lilja, telefon 010-242 17 24, 070-318 72 25.

Sista ansökningsdag är den 16/8. Urval och intervjuer kommer påbörjas i mitten på augusti.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschef Audionommottagningen Tillbaka till lediga jobb