Ekonom

Utbildning och kultur/Regional Utveckling

Vi söker

Vi söker medarbetare som skall svara för ekonomiarbetet inom Utbildning och Kultur samt en del av Regional utveckling. Du kommer att arbeta med hela ekonomikedjan som omfattar redovisning/projektredovisning, prognosarbete och analys. Du rapporterar till verksamhetsområdets ekonomichef.

För att du ska trivas hos oss

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att Du har en akademisk examen i ekonomi med för uppdraget lämplig inriktning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av såväl projektredovisning som ekonomisk verksamhetsuppföljning.

Meriterande om:

  • Du har dokumenterad erfarenhet av projektredovisning
  • Du har god erfarenhet från arbete med löpande redovisning och bokslut.
  • Du har kunskap och förmåga att arbeta med underlag för uppföljning och analyser kring ekonomistyrning och verksamhetsuppföljning.
  • Du är väl förtrogen med att arbeta i större ekonomisystem (vi använder Raindance), har goda IT- kunskaper och är en van användare av Officepaketet.
  • Du har hög egen drivkraft, god analytisk och pedagogisk förmåga för att kunna stödja våra chefer med såväl ekonomisk planering som analys och uppföljning.
  • Erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet.

Detta värderar vi högt

Som person har du förmågan att lyssna, ge råd och stöd samt samarbeta, detta är avgörande för att du skall lyckas i ditt arbete. Du är noggrann i ditt arbete, är van att arbeta mot deadlines och lägger fokus på att organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Då tjänsten är bred och mångfacetterad är det viktigt att du är flexibel.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 26 juli 2020. Välkommen med din ansökan.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ekonomichef Göran Stenström 010-2424507

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ekonom Tillbaka till lediga jobb