Applikationsspecialist, Regional Utveckling

IT-centrum, Huskvarna

Utmanas du av att jobba med ständiga förbättringar och utveckling? Vill du vara med och utforma digitala lösningar för Länstrafiken inom Region Jönköpings län? 

Vi söker

Just nu händer det mycket hos JLT, under sommaren och hösten kommer många pågående projekt gå över till förvaltning på IT-centrum. Därför söker vi en person till rollen applikationsspecialist till vår förvaltningsgrupp på IT-centrum som vill vara med och förvalta och utveckla de digitala lösningarna inom kollektivtrafiken.

Du behöver vara en senior och självgående person med god förståelse för system och integration.  Du kommer jobba tillsammans med kollegor från olika ansvarsområden internt på ITC. Du kommer även ha kontakt med beställare och leverantörer vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga. Vi vill att du har en relevant IT-utbildning, gärna med systemvetarprofil. Vi önskar att du har kunskaper inom marknads-, försäljnings- och trafiknära applikationer eller motsvarande. Erfarenhet av agil arbetsmetodik är meriterande. Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att vara delaktig i verksamhetens utveckling.

Vi erbjuder dig

Här blir du en del i ett härligt team med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för regionens medborgare. Vi tror på ett förhållningssätt som är strukturerat och människoorienterat. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet som vår, med höga krav och i ständig förändring. Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och engagerade kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Huskvarna med tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som applikationsspecialist kommer du ha ansvar för analyser och specifikation av förutsättningar för ett realiserbart IT-stöd. Det kommer också vara ditt ansvar att den tekniska lösningen svarar upp mot ställda krav samt att valda lösningar ansluter sig till framtagen systemarkitektur. I dina arbetsuppgifter kommer det också ingå att beskriva och dokumentera detaljerade lösningar. Du kommer konfigurera standardkomponenter och plattformar samt säkerställa att de krav som ställs på utveckling och drift gällande både programvara och hårdvara på såväl klient- som serversidan uppfylls. Även test av uppsättningar av systemet i samband med vidareutveckling och förvaltning ingår i rollen.

För att du ska trivas hos oss

Att jobba strukturerat, dokumentera och säkerställa kvalitet bör vara en självklarhet för dig. I ditt arbete kommer det också ingå att du får hantera incidenter och problem, så flexibilitet i kombination med en lugn personlighet kommer vara till hjälp för att du skall trivas i rollen.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 3 augusti. Välkommen med din ansökan. Har du frågor kan du kontakta enhetschef för Utveckling Karin Törnblom på telnr. 072-2436681.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialist, Regional Utveckling Tillbaka till lediga jobb