Sjuksköterska med uppdrag som mentor

Medicin-och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Vill du jobba på en välplanerad och toppmodern enhet tillsammans med erfarna, engagerade kollegor och ha kul på jobbet?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har längre erfarenhet av arbete inom slutenvården. Du har ett genuint intresse för människor med ett ständigt fokus för patienten. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Viss helgtjänstgöring kan ingå.

Vi erbjuder dig

Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Det finns stora möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan. Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats tycker vi också att det är viktigt att vi har roligt tillsammans.

Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Ditt huvuduppdrag innebär att arbeta som mentor för våra nyutbildade sjuksköterskor genom nära dialog och stöttning. Vid behov är du ett stöd för nyanställda undersköterskor och agerar bollplank till våra sjuksköterskor som är studenthandledare. I kombination med mentorsuppdraget kommer du arbeta med utbildning och utvecklingsarbete på kliniken i nära samarbete med vår verksamhetsutvecklare. Tjänsten innebär även att du är superanvändare för utskrivningsprocessen, finns som stöd för våra sjuksköterskor i processen samt ansvarar för bearbetning av avvikelser inom slutenvården.

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du har lätt för att samarbeta med andra människor med en god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Elisabet Nyman, 010-244 75 48 eller Christina Andersson, 010-244 75 27.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2020. Intervjuer planeras att hållas från och med v.31.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska med uppdrag som mentor Tillbaka till lediga jobb