Undersköterska

Akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov, en verksamhet i utveckling!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel. Vi erbjuder många intressanta möten med människor som akut behöver din hjälp och vård. Här på akutkliniken bedriver vi akutsjukvård dygnet runt. Genom att jobba hos oss får du en spännande utmaning och bredd i din undersköterskeprofession.

Vi tillämpar önskeschema. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter.

Som anställd hos oss har du fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Arbetet är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar. Du kommer att arbeta med akut sjuka patienter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat gipsning, provtagning, EKG-undersökning och katetersättning. Andra arbetsuppgifter är exempelvis att tillsammans med sjuksköterska prioritera de sökande på akutmottagningen. Visst receptionsarbete med registrering och bedömning av patienter i luckan ingår i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Om du tycker om snabba växlingar i arbetstempo, stor variation i arbetet, gillar att arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll, då kommer du att trivas hos oss!

Du är utbildad undersköterska. Erfarenhet av akutsjukvård eller liknande verksamhet är starkt meriterande. Vi söker en empatisk, flexibel och stresstålig medarbetare som besitter god samarbetsförmåga. Du bör också vara stabil och självgående, samt ha förmåga att ta beslut i svåra situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På akutkliniken arbetar vi tillsammans och får varje dag nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i alla åldrar och varje individ är helt unik. Vi strävar alltid efter god och säker vård samt att ge ett professionellt bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Therese Gustafsson, 010-242 26 55 eller
tillförordnad vårdenhetschef Patrik Ingström, 010-242 26 44

Sista ansökningsdag är 2/8 men urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb