Barnmorska

Kvinnohälsovården, Höglandssjukhuset Eksjö och Vetlanda

Är du barnmorska och intresserad av en spännande tjänst? Sök då tjänsten som barnmorska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

 

Vi söker

Vi söker barnmorska med förskrivningsrätt till vår rotationstjänst mellan kvinnohälsovården i Vetlanda och förlossningsavdelningen på Höglandssjukhuset Eksjö.  Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. B-körkort ett krav. Tidigare erfarenhet från öppenvården samt vana av Cosmic och Obstetrix är önskvärt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst där du i din barnmorskeprofession får möjlighet att växa i din roll. I denna rotationstjänst får du möjlighet att rotera mellan kvinnohälsovården och förlossningen. Du får en gedigen inskolning på respektive arbetsplats för att du ska känna dig trygg i ditt arbete.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som barnmorska på kvinnohälsovården arbetar du med hälsovård i samband med graviditet, preventivmedelsrådgivning, ungdomsmottagning, gynekologiska cellprovskontroller och arbete kring föräldrar med särskilt behov av stöd. I arbetet ingår att samverka med patient och familj inom respektive familjecentral och med övriga delar av kvinnokliniken. Du kommer tillsammans med kollegor vara delaktig i kvinnohälsovårdens utveckling samt dela med dig av kunskap och idéer till andra. 

På vår förlossningsklinik värnar vi om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård.

För att du ska trivas hos oss

I arbetet behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt och vara serviceinriktad i ditt bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och förmåga att ställa om i olika situationer under arbetsdagen. Vi möter patienter med olika bakgrund och förutsättningar vilket kräver lyhördhet för olika kulturer och varje enskild patients behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Gunilla Madhani, 010-243 50 21 eller Marie-Ann Österberg 010-243 58 03. Sista ansökningsdag är den 7 augusti, men skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska Tillbaka till lediga jobb