Vårdenhetschef till Medicin- och geriatrikkliniken

Medicin- och geriatrikkliniken, avdelning B

Vill du arbeta i en dynamisk verksamhet och vara med att leda utvecklingen framåt? Är du en person med goda ledaregenskaper? Nu söker vi en ledare till vår klinik med utveckling och trivsel i fokus.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av sjuksköterskeyrket. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Du får ett treårigt förordnande som vårdenhetschef med möjlighet till förlängning av chefsförordnandet. Tillträde 1 oktober 2020 eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Medicin- och geriatrikkliniken är den största kliniken på Värnamo sjukhus med många verksamheter under vårt tak.
Vi har fyra vårdenheter i slutenvården med olika inriktningar som till exempel stroke, geriatrisk akutvårdsavdelning (GAVA) och kardiologi. Lokalerna är välplanerade och toppmoderna, och vi arbetar med patienten i fokus. Vårdenhet B kan erbjuda 18 vårdplatser. Vi har även ett nära samarbete och utbyte med såväl övriga slutenvårdsenheter som klinikens öppenvårdsmottagningar. 

Att må väl och trivas på jobbet är värdefullt för oss. Vi har därför under ett par år arbetat aktivt med arbetsmiljön inom slutenvården där vi har värderat varje personalgrupps kompetens och vilka arbetsmoment som varje grupp ska utföra. Det har förbättrat vår arbetsmiljö, och våra medarbetare bekräftar detta. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter! Välkommen med din ansökan om detta känns inspirerande!

Läs gärna mer om vilka fömåner vi erbjuder här

Det här får du arbeta med

Du kommer ansvara för ledning, planering, utveckling och uppföljning av verksamheten. Arbete med olika personalfrågor som exempelvis rekrytering och bemanning är andra delar som ingår i tjänsten. Du har budgetansvar, personal-och arbetsmiljöansvar för kliniken. Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i ledarskapet, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning. Som ett stöd i ledarskapet finns stabsfunktioner för ekonomi och HR.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person som ser chefsuppdraget som en utmaning och en möjlighet till att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbete med dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för att leda medarbetare samt har ett stort förtroende för deras kunskaper och förmågor att lösa uppgifter de ställs inför.

Du ser helheten, har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete, har lätt för att samarbeta och tydlig i ditt sätt att kommunicera med olika parter.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Elisabet Nyman, 010-244 75 48 eller Christina Andersson, 010-244 75 27.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 17 augusti 2020. Intervjuer planeras att hållas från och med v.32.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef till Medicin- och geriatrikkliniken Tillbaka till lediga jobb