Sjuksköterska

Reumatologmottagningen, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta med reumatiska sjukdomar. Tidigar arebete inom reumatologi är meriterande Tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 100%. Dina arbetstider på mottagningen är dagtid, måndag till fredag. Tillträde är den 1 oktober 2020 eller enligt överenskommelse.

Arbetsplatsbeskrivning:

Reumatologmottagningen på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping tillhör sedan hösten 2016 medicinkliniken och ansvarar för all verksamhet inom reumatologi i Region Jönköpings län. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Jönköping men med teamverksamhet i Värnamo och Eksjö/Nässjö. Reumatologin är inne i en spännande utveckling med utökade behandlingsmöjligheter med avancerande läkemedel. Bättre och tidigare diagnostik ger i dag stora möjligheter till effektiv rehabilitering. I verksamheten handläggs alla typer av inflammatoriska reumatiska sjukdomar.

Vi erbjuder dig

Förutom ett spännande och utvecklande arbete så erbjuds du som regionsanställd flera förmåner. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

- Telefonrådgivning
- Information till patienter som nyligen fått sin diagnos
- Undervisa patienter i injektionsteknik
- Ge intravenösa infusioner till patienter som kommer till vår dagvård/infusionsmottagning
- Bedöma och signera inkommande provsvar
- Svara på frågor som patienter ställer via 1177 Vårdguidens e-tjänster
- Andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på mottagningen

För att du ska trivas hos oss

Som person är du självgående och har god förmåga att samarbeta med andra. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter vid förändringar. Du har en positiv attityd till arbetet och är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en vilja och förmåga att hitta rätt stöd för varje patient. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 2020-08-15. Vid frågor vänligen kontakta Elisbeth Nilwert Heed, 010 242 50 84. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb