Distriktssköterska/Sjuksköterska

Rosenhälsans vårdcentral

Vill du bli en i teamet på Rosenhälsan? Vi är numera en akademisk vårdcentral, vilket bland annat innebär att vi ska bedriva forskning.


Vi söker
Nu en Distriktssköterska/Sjuksköterska som vill vara med och samordna arbetet med forskningen.  Detta i kombination med hälsoarbete. Vårdcentralen är en attraktiv, välfungerande och bra bemannad vårdcentral som finns i toppenfina lokaler. Vi är en vårdcentral som ser möjligheter och arbetar aktivt för att förbättra verksamheten.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är på heltid eller enl ök och tillsvidare, vi kommer överens om tillträde. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att vara samordnare för forskningsprojekten och arbeta med förebyggande hälsa tex genom att genomföra hälsosamtal. Övrig tid kommer du delta i telefonrådgivningen och mottagningsarbetet. Viss tjänstgöring på Närakuten förekommer.

Detta värderar vi högt
Du som söker är leg sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller leg, sjuksköterska, du får gärna ha erfarenhet av primärvård.  Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienten bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga, är flexibel och har ansvarskänsla. Du får gärna ha intresse eller erfarenhet av att jobba med forskning och hälsa.  

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Birgitta Karlsved, tel  072 2483925 eller verksamhetschef Anette Sparf tel 070 397 62 03.
Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag 2020-08-03.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb