Sjuksköterska

Dagkirurgen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du allmänsjuksköterska och vill arbeta på en av Sveriges bästa dagkirurgiska enheter?

Dagkirurgi innebär att man i första hand utför operationer som inte kräver inläggning på sjukhus. Dagkirurgienheten utför kirurgiska ingrepp med lokalbedövning, blockader, ryggbedövning eller narkos. Vi är 48 medarbetare som arbetar på dagkirurgen där vi förutom uppvakningsavdelning för vuxna även har en speciell uppvakningsavdelning för barn. Vi utför ca 3500 operationer per år. I dagsläget har dagkirurgen öppet måndag till fredag 07.00 – 19.30.

Vi söker
Vi söker nu en allmänsjuksköterska som har några års erfarenhet av att arbeta inom den somatiska vården. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på daguppvaket, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig att vara med i vårt team och bedriva pre- och postoperativ vård av vuxna och barn. Vi utgör en service funktion för opererande kliniker inom dagkirurgi där alla är med och bidrar till verksamhetens målsättning genom att bland annat minska operationsköerna. För att komma dit krävs bland annat goda samarbeten inom och utanför verksamheten/kliniken. Exempel på arbetsuppgifter kan också vara att utifrån delegation skriva ut patienter från daguppvaket. Självständigt kunna sätta in smärtlindrande åtgärder på daguppvaket och kunna mobilisera och planera åtgärder kring patienten. Arbetet innebär också att koordinera det dagliga arbetet på daguppvaket.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tror vi att du behöver vara initiativtagande och flexibel då vår verksamhetet ständigt förändras efter patientens och verksamhetens behov. Vid stressade situationer har du lätt att fokusera på rätt saker. Vi tar förgivet att du har ett positivt förhållningsätt till verksamheten och organisationen. Du har en god samarbets- och empatisk förmåga och bidrar till ett härligt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Christel Bjärterot Lundqvist 010-2421923.
Vill du vara med? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 
Sista ansökningsdag är den 2020-07-20 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb