Biomedicinsk analytiker

Laboratoriemedicin, Region Jönköpings län

Just nu är vi på Laboratoriemedicin inne i en spännande utvecklingsfas och söker biomedicinska analytiker till flera av våra laboratoriemedicinska områden. Läs mer tjänsterna nedan och välkommen men din ansökan redan idag! 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och som vill arbeta inom något av våra laboratoriemedicinska områden. Erfarenhet av laboratoriemedicin är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet där kontinuerligt utvecklings-, kvalitets- och patientsäkerhetsarbete blir en del av din vardag. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke och du välkomnas till en sammanhållen och integrerad verksamhet.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du en person som är stabil och har god självinsikt. Du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann i ditt arbete mot givna mål- och kvalitetsstandarder. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till kollegor på ett lyhört sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänster


Biomedicinsk analytiker, Laboratoriet Eksjö
Här erbjuds tillsvidareanställning samt vikariat med tjänstgöringsgrad heltid. Tillträde efter överenskommelse. I tjänsterna ingår dag-, kväll- och helgarbete. Vi tillämpar flextid samt individuell schemaplanering efter introduktion. Introduktionen är individuellt anpassad så du får en bra start hos oss.

Hos oss får du ett varierat arbete med analysverksamhet, preanalytisk provhantering och provtagning inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta områdeschef Mai-Britt Gregersen, 010-243 52 71.

Biomedicinsk analytiker, Mikrobiologilaboratoriet Jönköping Här erbjuds visstidsanställning om minst 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är heltid eller deltid med arbetstider under dag och kvällstid, samt eventuellt helg på sikt.

Hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter beroende på din tidigare erfarenhet. Medarbetarna inom mikrobiologi har möjlighet att ambulera mellan enhetens olika avdelningar, arbetet omfattar till största delen bakteriologisk diagnostik.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta områdeschef Sofie Svensson, 010-242 23 03.

Biomedicinsk analytiker, Kemilaboratoriet Jönköping
Här erbjuds vikariat med tjänstgöringsgrad heltid. Tillträde efter överenskommelse t.o.m. 2020-01-31 med eventuell möjlighet till förlängning. I tjänsten ingår dag-, kväll- och helgarbete.

Hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom klinisk kemis analysverksamhet, preanalytisk provhantering och provtagning beroende på din tidigare erfarenhet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta områdeschef Maya Toubia, 010-242 23 36.

Biomedicinsk analytiker, Primärvårdslaboratorierna Jönköping
Här erbjuds tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad heltid vardagar dagtid. Tillträde efter överenskommelse.

Vill du ha ett arbete med nära kontakt med patienter, vårdpersonal och samtidigt arbeta med analysarbete? Då kan arbetet på ett vårdcentralslaboratorium vara något för dig! Du får arbeta självständigt i din yrkesroll med nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.  

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta områdeschef Ragnhild Lundqvist, 010-242 23 24.

Kemilaboratoriet och primärvården inom Region Jönköping erbjuder en unik möjlighet att dela anställningen mellan de båda områdena. Om du vill veta mer om detta är du välkommen att kontakta områdescheferna för områdena, Maya Toubia, Kemilaboratoriet, 010-242 23 36 samt Ragnhild Lundqvist, Primärvårdslaboratorierna, 010-242 23 24.

Så här gör du om du är intresserad

I din ansökan är det viktigt att du anger vilken eller vilka tjänster som du är intresserad av. Sista ansökningsdag är den 23/8 men urval och intervjuer kommer att ske löpande då tillträdesdatum för tjänsterna varierar. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb