Distriktssköterska

Rydaholm

Är du legitimerad distriktssköterska som vill arbeta självständigt, nära patienten, men ändå samarbeta i team tillsammans med andra professioner på vårdcentral? Då ska du inte tveka att söka vikariat hos oss!

Vi söker
Dig som är legitimerad distriktssköterska för ett vikariat mellan 10 augusti och 10 januari 2021 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med mottagningsarbete och med telefonrådgivning. Du hanterar det logistiska flödet av patienten i vårdsystemet, så att patienten snarast möjligt har en klar och tydlig bild av nästa steg. Kontaktytorna är teamet på vårdcentralen samt till viss del kommunen och andra vårdinstanser. Vi arbetar i systemet Cosmic, så erfarenhet av det är ett plus.

För att du ska trivas hos oss
Det är en fördel om du har några års erfarenhet som distriktssköterska för att trivas i primärvården. Eftersom du kommer att ansvara för patientmöten, god service samt ett ansvarsfullt och etiskt förhållningssätt mot både invånare och medarbetare så kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vårdcentralerna Bra Liv ska vara ledande i kompetensförsörjning och utbildning av framtidens medarbetare. Hos oss uppmuntras initiativ till forskning och utveckling, liksom kreativa lösningar för att göra vårt arbete mer effektivt. Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Alla bidrar vi till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk och hållbar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta enhetschef i Rydaholm Eva Johansson 072-242 36 77 eller via mail eva.m.johansson@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 20 juli.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb